Vodafone Corporate Gym Design

THE CHALLENGE
Working with Nuffield Health who operate the franchise within Edison House, Platform was tasked with turning the gym into a dynamic exercise space that fits with the corporate branding of Vodafone’s campus.

THE THINKING
Bright, vibrant and full of energy, our concept included expanding the gym’s existing footprint and creating different zones for aerobic, stretch, resistance, spin and weights.

THE ANSWER
Graphics expressing the different disciplines reflect each area, and imagery is used to motivate gym users. We brought artificial daylight to the space using large expanses of lightbox walls set to daylight colour temperature. There is even a projection system with a selection of road layouts for members training in the spin classes.

THE EFFECT
Vodafone’s dynamic new gym is a place to inspire the best in any fitness fan.

Vodafone Brand, Spaces