Menu

Apetito Experience

The
Challenge

A brand new visitor centre for food producer apetito. A place to share with customers the passion that apetito puts into the creation of meals for the health and social care sector.

The
Thinking

The design of the Visitor Centre allows apetito to form distinct rooms each with the flexibility to enable different activities and numbers of people. The folding and sliding doors, when opened, create a large connected space perfect for large group visits and presentations. This flexibility is coupled with a mix of technology and hands on experience creating and environment that embraces the best of both.

The
Answer

From the reception space guests are led through a ‘farmer’s market’ where they are introduced to apetito’s brand values and sustainability messages. Here guests are invited to place items with hidden RFID tags that trigger stories on an interactive touch screen

The dining room and demo kitchen are revealed behind a large, sliding timber door suspended from industrial black tracks. With exposed ceilings and two walls of interactive screens, this is an impressive space, that allows apetito at the click of a button to create different backdrops and environments suited to their visiting group. The demo kitchen and dining area can be separated by way of a folding wall creating two distinct rooms.

The
Effect

The careful consideration of the different customer experiences and activities, and the desire to create an exciting space that visitors will remember, has resulted in an exciting, modern and importantly flexible space.

Chris Aston, Head of apetito Marketing said;

‘We’re incredibly excited about the opening of the new apetito Visitor Centre. Customer visits have always been incredibly important to us, allowing us to demonstrate not only the quality ingredients and passion that goes into every meal, but also how we make a real difference to our customers in the health and social care sector. The new centre allows us the space, freedom and technology to bring our story alive in a way that we haven’t been able to before. The feedback we’re getting from the first few visits has been fantastic and we’re really looking forward to welcoming many more customers to our home in Wiltshire’.